1kuř

Vítejte na mém blogu a děkuji za návštěvu budu se těšit Betka fotím jen Tak pro radost.


Tak něco z naši úrody rajčata tak   jsem zavařovala  nevím jaké to bude  recept jsem našla na internetu  rajčata  4 kg  nakrájíme na  čtvrtky  cibuli 1 kg nakrájíme  na   půl měsíčky  nálev ,  voda 1litr  , sůl 1 pol  lžíce, cukr 2 lžíce , ocet 50mil ale   udělej si nálev podle  sebe      na dno sklenice  dej   cibuli   pak  rajčata  a  zase cibuli   . 












 

10 komentářů:

  1. Bětuško,původně,když jsem viděla fotky jsem myslela,že jsou to ovocné poháry.
    Máš pěknou úrodu rajčat.Samotná rajčata jsem nikdy nezavařovala,většinou jsem dělala kečup a nebo je sušila,ale to jsou lepší malá.Zavařovaná se používají všude,kde čerstvá.A když máš svoje je to velká výhoda.
    Jsi šikovná.
    Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitulko zdravím no já také dělám kečup ale to jsem vyzkoušela tak uvidím jaké to bude máme plno rajčat ale jsou ještě nedozrale tak vždy něco oberu na jídlo ale dnes jsem to zavařila děkuji za komentář..

      Vymazat
  2. Bětuško, zdravím. To vypadá zajímavě. Můj taťka má taky velkou úrodu rajčat, dal nám 2 bedny, tak mě to čeká dnes. Rozvařím je a dám do skleniček na rajskou omáčku. Přeju hezkou neděli, zdraví Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni moc děkuji za komentář od Tebe no právě že mám hodně rajčátek tak jsem zvědava jaké to bude přeji krásní dny ,,

      Vymazat
  3. SuperBětuško budou se hodit.😄

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi šikovná.Nedovedu si představit,jak to bude chutnat.Já nezavařuji nic.Nakupovat drahé ovoce a zeleninu?Protože mám ráda jak ovoce,tak zeleninu...sním je raději čertvé(i když v supermarketech je sporné jaká je jejich čerstvost ☺)
    Bětuško,přeji Ti krásný den ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evičko moc zdravím a děkuji také nevím jaké to bude ale rajčat mám letost hodně zadařilo se to tak uvidím co to bude jestli to bude chutnat Evi opatruj se příjemný den popřeji..

      Vymazat
  5. Super Bětuško rajčata miluju,jsi šikula

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romanko děkuji také mám ráda rajčatka tak sem zvědava jaké to bude ZDRAVÍM..

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a komentáře zdravím hezké dny přeji..

Nový potah na křeslo a mám změnu..

Děvčata   tak jsem si koupila  potah  na  křeslo  a mám žlutý  .A za oknem nám  nasněžilo..   Křeslo je zelenkavé původní  ale   se dost   š...